4 Kasım 2013 Pazartesi

Baskılı kıyafetler nasıl kombinlenmeli

Modaya girdiği günden beri çok sevilen baskılı parçaları nasıl kullanmak gerekir?

Baskılı kıyafetler, pek çok kadının giymek için can attığı ancak yanlış giyerek kötü bir görünüme sahip olmamak için giymekten vazgeçtiği parçalar arasında yer almaktadır. Mesela leopar ya da zebra desenli parçalar oldukça dikkat çekicidir ve oldukça dikkatli bir şekilde giyilmesi gerekmektedir.
Günlük hayatında baskılı elbiseler giymek isteyen kişilerin öncelikle baştan ayağa bu desenle kombin yapmaması gerekir. Çünkü aksi takdirde giyilen parçalar gözü oldukça yoracak ve kötü bir görünüm oluşmasına neden olacaktır. Bundan dolayı elbise baskılı ise ayakkabıların ve takıların sade olması gerekir. Böylelikle de kombin dengesi sağlanır ve desenler insanların gözlerine çok fazla batmamış olur.
Vücuduna çok güvenmeyen kişiler mümkün olduğunca bedeni sıkıca saran parçalar giymemelidir. Çünkü baskılı elbiselerde amaç giyilen kıyafetin ve vücudun dikkat çekmesidir. Eğer ki saklamanız gereken bir bölüm varsa bunu asla baskılı elbiseler ile saklayamazsınız. Bunun sonucunda da istediğinizden çok daha kötü bir görünüme ulaşırsınız. Bunu engellemek için vücudunuzun şekline uygun tarzda baskılı elbiseleri tercih etmeniz gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder